RESTORAN CASABLANCA

Povrat novca: 10%

U sklopu restorana Casablanca nalaze se dvije dvorane u kojima, osim klasičnih ručkova organiziramo i sve vrste svečanosti:

  • svadbe
  • krstitke
  • rođendane
  • bankete
  • promocije
  • poslovne ručkove i večere te ostale svečane prigode.

Također, restoran Casablanca nudi Vam svakodnevno velik izbor gotovih jela, što je idealno rješenje za brzi ručak tijekom pauze na poslu ili jelo bez čekanja ukoliko ste u prolazu.

Ugodan ambijent, ljubazno osoblje te vrhunski kulinarski specijaliteti ono je po čemu ćete prepoznati restoran Casablanca.

Caffe aperitiv bar

U sklopu restorana nalazi se i caffe aperitiv bar koja je nezaobilazno mjesto za susret, jutarnju kavu ili prelistavanje dnevnih novina.

S ponosom Vam predstavljamo svježe domaće kolače koje svakodnevno radimo. Započnite svoj dan u caffe-slastičarnici restorana Casablanca uz jutarnju kavicu i slasni kolač.

VIP vjenčanje i CASABLANCA vjenčanje

VIP vjenčanje idealan je odabir za mladence koji žele glamurozno vjenčanje za najuži krug obitelji i odabrane prijatelje. Naša elegantno uredena dvorana u baroknom stilu može primiti do 50 gostiju koji će uživati u odabranim gurmanskim delicijama. Svadbeni meni VIP vjenčanja kreira se individualno prema zahtjevima mladenaca a uključuje vrhunske delicije poput jastoga, kavijara, lososa, divljači, šampanjca i buteljiranih vina. Vrhunsku uslugu Vama i svim Vašim gostima pružiti će povećan broj visoko educiranih konobara te profesionalnih kuhara.

VIP vjenčanje omogućuje Vam planiranje ovog najvažnijeg dana u životu do najsitnijih detalja prema Vašim željama. Elegantna jednostavnost dvorane savršeno se uklapa s otmjenim detaljima na stolovima prema Vašem izboru. VIP vjenčanje uključuje i poseban doček mladenaca i gostiju. Naše ljubazno osoblje pobrinuti ćse da zajedno sa svojim gostima uživate u raskoši, glamuru i luksuzu kako bi Vaše vjenčanje bilo zaista vjenčanje za pamćenje.

 

CASABLANCA Vjenčanje

Mladenci s većim brojem uzvanika odabrati će Casablanca vjenčanje. Velika i decentno uređena dvorana Restorana Casablanca može primiti do 300 gostiju, a naše vrhunsko osoblje pobrinuti će se da sve bude na zavidnoj razini. Nudimo Vam mogućnost odabira izmedu više vrsta svadbenih menua te smo sigurni da će Vaši gosti biti oduševljeni širokom ponudom naših specijaliteta.

Veliku pozornost posvećujemo svakom detalju, od izbora samo najboljih i najsvježih namirnica, pomnog planiranja, najboljih kuhara i profesionalnog osoblja do vrhunske izvedbe i organizacije. Naša ekipa vrhunskih profesionalaca, kuhara i konobara, udovoljiti će svakoj Vašoj ideji i organizirati vjenčanje o kakvom ste samo mogli sanjati.

Pobrinut ćemo se da vam naša sala za svadbe i vjenčanja pruži nezaboravnu većer iz snova

Opširnije...

Djelatnost:

restoran

Besplatno se prijavite na naš newsletter!

Obavještavat ćemo Vas redovito o najnovijim popustima i ponudama kako ne biste propustili priliku za uštedu i zaradu.