REHABILITACIJA NOVA

Povrat novca: 15%

Današnji tempo života traži brza i efikasna rješenja za saniranje zdravstvenih tegoba. Vođeni tom spoznajom otvorili smo novi ekskluzivni rehabilitacijski centar NOVA. Rehabilitacija NOVA je mjesto koje je koncipirano na način da ponudi najkompletniju rehabilitacijsku uslugu na jednom mjestu. Centar je u potpunosti opremljen najsuvremenijom medicinskom opremom, kako bi rehabilitacijske metode imale najbolji i najbrži učinak.

OPREMLJENOST

Najsuvremeniji rehabilitacijski centar nudi pred i post operativnu rehabilitaciju i programe za akutna i kronična bolna stanja, te kompletnu fizikalnu terapiju: neoperativnu dekompresijsku terapiju kralježnice, izokinetičku dijagnostiku i terapiju, udarni val, HUBER Motion Lab, Laser, VacuSport terapiju, medicinske i sportske masaže, limfne drenaže, CRIO COLD kompresiju, Beauty program i dr.

USLUGE

Osim rehabilitacije, u centru nudimo specijalističke preglede (fizijatra i ortopeda), fizioterapeutske preglede, najmoderniju izokinetičku dijagnostiku i terapiju ISOMED 2000, te programe rehabilitacije i preventive za sportaše, rekreativce i sve građane koji teže dobrom zdravlju i boljoj kvaliteti življenja.

Naša suvremena oprema omogućuje nam uspješnu prevenciju te rehabilitaciju nakon ozljeda, oboljenja, predoperativnu i postoperativnu terapiju, kao i dijagnostiku stanja cjelokupnog lokomotornog sustava, bez obzira radi li se o rekreativcima, osobama starije životne dobi, invalidima, sportašima i svim drugim osobama koji imaju bilo kakve probleme sa mišićno-koštanim sustavom.

Naš centar objedinjuje kompletnu individualnu medicinsku uslugu na jednom mjestu: od pregleda, dijagnostike, širokog spektra fizikalne terapije i rehabilitacije, završno sa edukacijom, vođeno do krajnjeg oporavka i osposobljavanja za svakodnevnicu.

STRUČNI TIM

Naš stručni tim vođen je vrhunskim fizijatrima i ortopedom te visokoškolovanim fizioterapeutima i kineziterapeutima i verificiranim masažnim terapeutom, koji će maksimalno individualnim pristupom pružiti najbolju moguću uslugu svim našim klijentima.

Opširnije...

Djelatnost:

specijalističke preglede (fizijatra i ortopeda)fizioterapeutske preglede najmoderniju izokinetičku dijagnostiku i terapiju ISOMED 2000rehabilitacije i preventive za sportaše i rekreativce

Besplatno se prijavite na naš newsletter!

Obavještavat ćemo Vas redovito o najnovijim popustima i ponudama kako ne biste propustili priliku za uštedu i zaradu.