REGO D.O.O.

Povrat novca: 10%

Društvo Rego d.o.o. osnovano je 2005. godine i od tada svojim klijentima nudi usluge prevođenja tekstova sa stranog jezika na hrvatski i obratno. Radni jezici su engleski, njemački i hrvatski. Ponuda usluga obuhvaća i ovjerene prijevode po sudskom tumaču (hrv-engl-njem), lekturu teksta (hrv-engl-njem) te seminare na engleskom i njemačkom jeziku u okviru cjeloživotnog učenja (soft skills, prezentacija projekta i dr.).

OPĆI UVJETI POSLOVANJA

Za usluge prevođenja pisanih tekstova primjenjuju se i važeći su sljedeći uvjeti:

 Predmet prijevoda:  Odabrani tekst koji dostavlja Naručitelj
Osnova za obračun prijevoda:

 

Obim prijevoda obračunava se na temelju broja normiranih kartica teksta gotovog prijevoda u jeziku cilju. Normirana kartica teksta sadrži 1500 znakova uključujući razmake – sukladno čl. 26. Pravilnika o stalnim sudskim tumačima (NN 88/2008)
Primjerci: Gotovi prijevodi isporučuju se u jednom primjerku kao standardni ispis na papiru A4 ili u digitalnom obliku e-mailom.
Ovjereni prijevodi:

 

Sukladno članku 26. Pravilnika o stalnim sudskim tumačima ovjera prevedenog teksta naplaćuje se 30%. Za dodatne kopije ovjerenog prijevoda zaračunava se samo ovjera.
Uvjeti i rokovi isporuke: Rok za izradu prijevoda dogovara se za svaki pojedinačni posao unaprijed. Pri tome treba uvažavati standarde i vrijeme potrebno za uredno izvršenje usluge. Dnevna prevoditeljska norma iznosi 6 kartica dnevno. U okviru poslovne suradnje ne naplaćuje se žurna tarifa.
Rok isporuke: Prema dogovoru.
Cijena: 150,00 HRK normirana kartica + 25% PDV

Ova cijena je važeća za prijevode s engleskog i njemačkog na hrvatski i obrnuto (čl. 26. Pravilnika)

Uvjeti plaćanja: Plaćanje se vrši isključivo uplatom na bankovni račun. Društvo nije u sustavu fiskalizacije i ne prima gotovinske uplate.

Kod većih narudžbi 30% predujam, ostatak na temelju obavijesti da je prijevod gotov za isporuku.

Za naručitelje koji su zaključili ugovor o poslovnoj suradnji kao i dugogodišnje partnere, plaćanje se vrši prema dospijeću računa za izvršenu uslugu.

Navedeni uvjeti poslovanja vrijede od 01.01.2013.

 

Opširnije...

Djelatnost:

prevođenja tekstovaovjerene prijevode po sudskom tumaču lekturu teksta

Besplatno se prijavite na naš newsletter!

Obavještavat ćemo Vas redovito o najnovijim popustima i ponudama kako ne biste propustili priliku za uštedu i zaradu.