PROVIDENCA pizzeria&restoran

Povrat novca: 10%

Restoran i pizzeria Providenca svojim gostima omogućuje gastro putovanje kroz niz različitih jela spravljenih od strane naših iskusnih kuhara. Bilo da nas posjećujete poslovno ili sa obitelji, uvjereni smo da ćete naći svoj kutak u Providenci i okusiti naše specijalitete s naglaskom na talijansku kuhinju. Uvjerite se radi čega Providencu iznova posjećuju stalni i zadovoljni gosti. Dobar tek.

Držimo da je kuhanje umjetnost, vještina kojom gostima omogućujemo putovanje i iskustvo kroz jela spravljena strašću i ljubavlju. Isto tako, vjerujemo da je manje ponekad više koristeć svježe i pravilno spremljene namirnice. Providenca ne nudi samo okus i izgled jela na tanjuru, već kompletno gastro iskustvo u koje vjerujemo i koje serviramo iznova svojim gostima.

Svojim gostima nudimo bogatu gastro ponudu spravljenu ljubavlju i strašću, a to je ono što naši gosti prepoznaju. Posjetite nas u restoranu ili naručite svoje jelo preko našeg online sustava za naručivanje. Ukoliko želite rezervirati stol za unaprijed, to možete također učiniti na našoj formi za rezervaciju ili na kontakt broj. Dobar tek.

 

Opširnije...

Djelatnost:

pizzeriarestoran

Besplatno se prijavite na naš newsletter!

Obavještavat ćemo Vas redovito o najnovijim popustima i ponudama kako ne biste propustili priliku za uštedu i zaradu.