PLANET ZDRAVLJA 1 TREŠNJEVKA

Povrat novca: 10%

U sklopu firme Nutrimedica d.o.o. nalazi se trgovina Planet Zdravlja s dodacima prehrani i eko hranom.
Planet Zdravlja nudi velik izbor proizvoda s najboljim omjerom cijene i kvalitete, prema posebnom odabiru stručnog tima koji čine mag. ing. molekularne biotehnologije, dva mag. Nutricionizma i dva mag. ing. techn. aliment.

U širokoj paleti proizvoda nalazi se preko 200 proizvoda branda NUTRIMEDICA.

Nutrimedica d.o.o je također zastupnik dodataka prehrani renomirane američke kompanije Swanson Health Products, od kojih nudimo mnogo best buy proizvoda.

Osim savjeta pri izboru proizvoda iz naše ponude u trgovini Planet Zdravlja možete dobiti kvalitetne nutricionističke savjete na području dijetoterapije, nutritivne i ortomolekularne medicine.

Vršimo cjelovitu analizu nutritivnih potreba i po narudžbi izrađujemo plan prehrane prilagođene individualnim potrebama.

Vršimo cjelovitu analizu nutritivnih potreba i po narudžbi izrađujemo plan prehrane prilagođene individualnim potrebama.

BRANDOVI

Nutrimedica

Proizvodi branda Nutrimedica usmjereni su na zdravstveno osviještenu i prosvijetljenu publiku, koja traži alternativu konvencionalnim prehrambenim dodacima, kao i na ljubitelje sirove hrane i superfooda, posebno vegane i vegetarijance. Strast za traženjem i osiguravanjem najkvalitetnijih sirovina koje podržavaju misiju osnaživanja zdravlja i vitalnosti, zaslužna je za veliki dio uspjeha branda Nutrimedice, koja je od 2013. godine zaokružila svoju ponudu na 200-tinjak prirodnih visokokvalitetnih proizvoda. Sveobuhvatna linija proizvoda Nutrimedice razvijena je u skladu s aktualnim svjetskim zdravstvenim i prehrambenim trendovima, a svi njeni proizvodi testirani su u akreditiranim laboratorijima i certificirani s HACCP, ISO 9001, uskoro i s IFS standardom, dok su organski proizvodi pod nadzorom ovlaštenog kontrolnog tijela Biotechnicon HR-EKO-04.

Swanson Health Products

Swanson Health Products (SHP) sa svojim je radom započeo još davne 1969. godine u Fargu, Sjeverna Dakota, od strane samoukog entuzijaste prirodnog zdravlja Leland Swansona, nadahnutog pionirima ortomolekularne medicine i nutricionističkog pokreta u sastavu Dr. Linus Pauling, Dr. Irwin Stone, Dr. Roger J. Williams, Paul Bragg i Adelle Davis.

Swanson Health Products nositelj je palete preko 26 000 visokokvalitetnih proizvoda koji pokrivaju cijeli spektar prirodnih dodataka za zdravlje, wellness proizvoda, dodataka prehrani kao što su vitamini i minerali te dodaci na bazi bilja. SWANSON je najveći američki privatni maloprodajni distributer suplemenata, a za svoj je rad, baziran na principu “ponuditi najkvalitenije dodatke prehrani po najpristupačnijim cijenama“, nekoliko puta ocijenjen je od strane zadovoljnih kupaca kao “America’s #1“ brand.

Lemon Pharma – zdrave žvake bez šećera

Lemon Pharma posvećena je razvoju i pripremi proizvoda koji se temelje na terapeutskom konceptu prirodne medicine, podržavajući pritom zdrav stil života na nježan i prirodan način.
Cilj joj je ponuditi inovativne proizvode u kojima je primijenjeno znanje i iskustvo iz prirode, a koji omogućuju jednostavnu i brzu svakodnevnu upotrebu.
U tu je svrhu osigurano optimalno očuvanje prirodnih svojstava sastojaka u obliku žvakaćih guma, pastila i dražeja.
Iz ove ideje nastale su tri linije: Steviagum, Apropolis i Ginjer.
Steviagum linija zdravih žvakaćih guma, idealni je partner u dentalnoj higijeni, prilagođena individualnim zahtjevima i ukusu.

Koristeći steviju i ksilitol kao zamjenu za umjetne zaslađivače i šećer, Steviagum pruža idealno niskokalorično, a ujedno i antibakterijsko rješenje nakon svakog obroka, kada nismo u mogućnosti koristiti klasičnu dentalnu njegu.

Apropolis linija temelji se na blagotvornom učinku “pčelinjeg ljepila“ – propolisa, a razvijena je u suradnji s otkrićima moderne znanosti o njegovoj učinkovitosti.
Linija nudi profinjenu ponudu pastila s propolisom i kombinacijama raznog začinskog bilja.
Ginjer linija pretvara đumbirsku suštinu u ukusne proizvode, kombinirajući popularnu aromatičnu oštrinu đumbira sa slatkoćom naranče i anisa. Proizvodi iz ove linije dostupni su u nekoliko varijanti: žvakaće gume, pastile i dražeje.

Castagno

Castagno tjestenina spoj je tradicionalne talijanske kuhinje sa zdravstvenim prednostima organskih namirnica. Castagno bogata lepeza organskih proizvoda od tjestenine potječe iz talijanske regije Pijemont, a izrađena je od najkvalitetnijih sirovina uključujući organski kukuruz i durum pšenicu.
Obiteljski vođena tvrtka Castagno, osnovana 1912. godine, kontinuirano radi na razvoju svoje popularne marke veganskih, organskih proizvoda s Bioagricert certifikatom.
Svi sastojci uzgajaju se i prerađuju bez uporabe sintetičkih pesticida ili gnojiva, a izrađeni su postupkom sporog sušenja koji Castagno tjestenini daje izvrsnu kvalitetu i poseban okus.

Opširnije...

Djelatnost:

SPORTSKI DODACI DODACI PREHRANI EKO I ZDRAVA HRANA PRIRODNA KOZMETIKA

Besplatno se prijavite na naš newsletter!

Obavještavat ćemo Vas redovito o najnovijim popustima i ponudama kako ne biste propustili priliku za uštedu i zaradu.