LEONA NEKRETNINE d.o.o.

Povrat novca: 5%

LEONA NEKRETNINE d.o.o. ovlašteni je posrednik za posredovanje u prometu nekretnina upisan u Registar ovlaštenih posrednika Hrvatske gospodarske komore, te potpisnik Kodeksa etike u poslovanju posrednika u prometu nekretnina.

LEONA NEKRETNINE d.o.o. nova je agencija na hrvatskom tržištu posredovanja u prometu nekretnina, osnovana 2019. godine. Velikim entuzijazmom za rad sa nekretninama, personaliziranim pristupom svojim klijentima, te vrhunskom kvalitetom naše usluge planiramo konkurirati agencijama sa više iskustva i dugogodišnjim stažom. Konkurenciju smatramo poticajnom, te razlogom radi kojeg svi želimo biti bolji i uspješniji, na korist naših klijenata koji nam povjeravaju važnu životnu odluku, kakva kupoprodaja ili najam nekretnine zasigurno jest. Obratite nam se s povjerenjem, a mi ćemo se maksimalno potruditi opravdati ga, te ispuniti i nadamo se nadmašiti Vaša očekivanja u brzini realizacije, ali i kvaliteti naše usluge od samog početka do kraja procesa kupoprodaje/najma nekretnine.

 

Naša misija je puna posvećenost klijentima, te briga o kupoprodaji ili najmu povjerene nam nekretnine, kao da je naša vlastita. Želimo postići izvrsnost u svakom segmentu našeg posredničkog posla, te izuzetno zadovoljne klijente, koji bi odabrali ponovno nas izabrati tijekom, ali i nakon završenog procesa kupoprodaje/najma svoje nekretnine, što je za nas najveća vrijednost, afirmacija i postignuće.

 

Naša vizija jest, postati referentna i prepoznatljiva agencija za posredovanje u prometu nekretnina po kvaliteti usluge, te profesionalnosti u poslu i komunikaciji s našim klijentima i svim suradnicima.

 

Opširnije...

Djelatnost:

kupnjaprodajazamjenanajam svih vrsta nekretnina

Besplatno se prijavite na naš newsletter!

Obavještavat ćemo Vas redovito o najnovijim popustima i ponudama kako ne biste propustili priliku za uštedu i zaradu.