HOTEL SUNDIAL

Povrat novca: 10%

Hotel Sundial savršena je polazna točka za sve koji traže odmor na praktičnoj i popularnoj lokaciji u Zagrebu. Ovaj novouređeni objekt izvrsno je prometno povezan sa centrom grada te sjecištima auto-cesta, što ga čini izvrsnim privremenim sjedištem svih putnika na poslovnom zadatku ili turističkom putovanju. Kako bi gostima u akciji osigurali bezbrižno i slobodno kretanje, na raspolaganju im je naš veliki privatni parking 24 sata dnevno. Predah potražite u našim komfornim i moderno opremljenim sobama s besplatnim WiFi-jem.

Ukoliko u Zagreb dolazite u potrazi za kulturnim i zabavnim sadržajima, Hotel Sundial izvrstan je odabir pošto se nalazi nadomak brojnim turističkim i kulturnim atrakcijama te trgovačkim centrima. Potrudili smo se Vaš boravak kod nas upotpuniti uživanjem u prirodi i zelenilu na vanjskoj terasi okruženoj cvijećem i borovima. Za intimniju atmosferu povucite se na unutarnju terasu, u mir uz toplinu kamina.

Spoj domaćeg i elegantnog!

Interijer objekta krasi moderan dizajn dekoriran šarmantnim vintage detaljima koji pružaju osjećaj sofisticiranosti i ugode. Ljubazno i profesionalno osoblje svojim individualnim pristupom osigurava opuštenu atmosferu u kojoj ćete se osjećati kao kod kuće. Hotel Sundial–osjećajte se kao doma!

 

SMJEŠTAJ

Smirujuće boje i blage nijanse zemljanih tonova pružaju ugodan i jedinstven osjećaj doma tijekom boravka u gradu te atmosferu koja jamči odmor i najumornijim putnicima. Sundial Garden raspolaže s elegantnim i šarmantnim Comfort sobama te posebno prostranim i udobnim Superior sobama. Sve sobe opremljene su udobnim i komfornim krevetima, elegantnom kupaonicom, mini barom, klima uređajem, radnim stolovima, sefom, telefonom, LED TV-om i WiFi-em.

LOKACIJA

Hotel Sundial smješten je u južnom dijelu Zagreba, odakle je do centra grada potrebno samo 15 minuta vožnje. Do nas je lako i brzo doći pošto smo 10 minuta udaljeni od Autobusnog kolodvora, Glavnog kolodvora te izlaza na autocestu A1, dok do Zračne luke Zagreb ima 20 minuta vožnje. Hotel je i izvrsno povezan s gradskim prijevozom: nalazi se svega nekoliko koraka od autobusne i tramvajske stanice.

 

Opširnije...

Djelatnost:

HOTEL

Besplatno se prijavite na naš newsletter!

Obavještavat ćemo Vas redovito o najnovijim popustima i ponudama kako ne biste propustili priliku za uštedu i zaradu.