HERBA PHARM WEB SHOP

Povrat novca: 20%

Tvrtka Herba pharm je nastala iz ljubavi prema prirodi. Njena glavna misao prema kojoj će i dalje razvijati svoje proizvode je ZDRAVLJE IZ PRIRODE.  Herba Pharm  najvećim dijelom proizvodi preparate u kojima koristi svoje sirovine. Na netaknutom otoku Šolti nalaze se polja lavande i smilja, gdje se vrši destilacija, te se tako dobija vrhunsko eterično ulje lavande i smilja.

Immortelle Prirodna Kozmetika S Esencijom Smilja

Herba pharm domaćem tržištu već 15 godina nudi samo najbolje iz prirode! Priča o smilju priča je sa sretnim završetkom a govori o upornosti, ljubavi, radu i trudu.

Smilje, biljka je koja iz godine u godinu uspješno odolijeva svim vremenskim izazovima: buri, soli, suncu i vjetru. U doba užurbanog, modernog načina života cilj je ljude barem na trenutak uz pomoć mirisa odnijeti na cvjetne livade i divlje proplanke. Miris smilja u našim formulacijama nije zamaskiran kao što je to nerijetko slučaj kod ovakvih krema.

Sastojak po kojem je kolekcija i dobila ime vječna je biljka zvana Immortelle – smilje.

Esencija malih žutih cvjetova opojna mirisa pretočena je u jedinstvenu kozmetičku liniju Immortelle satkanu od  šest proizvoda za sve tipove kože.

Herba pharm svojim kupcima uvijek osigurava svježe proizvode. Sastojci se miješaju u unaprijed određenim omjerima i na isprobanim temperaturama s pažljivo dodanim pomno biranim sastojcima od kojih je najvažniji sastojak ljubav.

Immortelle proizvodi ne sadrže parabene, silikone, umjetne mirise i ostale česte sastojke kozmetičke industrije sumnjivog porijekla.

Herba pharm ne vrši testiranje na životinjama!

EVERLAST –  vječna biljka, PRIRODNA MUŠKA KOZMETIKA

Najpoznatiji je po svom anti-age efektu. Prodire duboko u kožu i potiče regeneraciju tkiva. Sastojci korišteni u formulama pomno su odabrani, kako bi se zadovoljile potrebe muške kože.

 

Opširnije...

Djelatnost:

kozmetički prirodni preparati

Besplatno se prijavite na naš newsletter!

Obavještavat ćemo Vas redovito o najnovijim popustima i ponudama kako ne biste propustili priliku za uštedu i zaradu.