Bio et Naturalis Web shop

Povrat novca: 15%

Dobrodošli u svijet prirodnih proizvoda Bio et naturalis

Nalazimo se u Istri, nekoliko koraka od rijeke Mirne… u regiji u kojoj možete naći dobra vina, vrhunska maslinova ulja, tartufe i još mnogo dobrih stvari. L´or (prije Lila) i Mediterranea su linije fitokozmetike koje proizvodimo više od 10 godina, a rođene su iz naše strasti prema prirodi i prirodnom.

Gotovo kao u igri spojili smo naše snove, znanje, inovativne ideje i strast prema prirodi i evo nas! Proizvodimo prirodnu kozmetiku sa biljnim ekstraktima, ali i druge prirodne proizvode poput raznih finih namaza i umaka sa tartufima, medove sa biljem, voćne octove te maslinova ulja obogaćena začinima. Uvijek smo u potrazi za novim izazovima za stvaranje vrhunskih proizvoda.

Koristimo 100% prirodne sastojke i kreiramo kozmetiku osluškujući vaše potrebe

Za stvaranje naše fitokozmetike uvijek smo slijedili neka jednostavna pravila koja su postala osnova naše filozofije proizvodnje i prodaje. Ono što mi proizvodimo mora biti…

  • Jednostavno – naši proizvodi formulirani su sa malo sastojaka i sadrže ono što je potrebno da bude istinski učinkovito. Priroda nam daje sve što nam je potrebno, a naš zadatak je od najboljih prirodnih sastojaka stvoriti prirodnu kozmetiku primjerenu vašoj koži
  • Kreativno – da biste napravili prirodan proizvod ponekad je potrebno napraviti kompromise sa prirodom… zbog toga smo stvorili jedinstvenu i inovativnu kozmetiku. Sa našom kreativnošću čak i nemoguće misije postaju stvarnost!
  • Svježe – radimo proizvode u malim serijama kako bi naši kupci dobili što svježije proizvode. Ponekad se dogodi da je krema koju ste kupili proizvedena prije samo nekoliko dana. Na taj način garantiramo svježinu naših proizvoda i drastično smanjujemo upotrebu konzervansa. Osim toga, većina aktivnih sastojaka ekstrahira se u našem laboratoriju, upravo kako bi se osigurala maksimalna učinkovitost.
  • Učinkovito – sinergija sastojaka koje upotrebljavamo za svaki pojedini proizvod osmišljena je od strane fitoterapeuta kako bi proizvodi postigli maksimalnu učinkovitost. Formulacije proizvoda se kontinuirano poboljšavaju kako bi imali proizvode visokih performansi koji mogu zadovoljiti i najzahtjevnije kupce.
  • Kvalitetno – naše proizvode izrađujemo od najkvalitetnijih prirodnih i organskih sirovina koje potječu iz onečišćenih područja Hrvatske i svijeta. Svaki proizvod je osmišljen da pruži najbolje iz prirode za njegu i ljepotu vaše kože.
  • Naša kozmetika jamči učinkovitost, sigurnost proizvoda i usklađenost sa trenutnim regulatornim obvezama (Europska uredba 1223/2009).

Biramo najbolje iz prirode kako bi kreirali kozmetiku u kojoj će vaša koža istinski uživati

L´or i Mediterranea prirodna kozmetika proizvode se od sastojaka prirodnog podrijetla, na tradicionalan način u malim serijama. Ne sadrži sintetske emulgatore, stabilizatore i antioksidanse kao niti agresivne konzervanse. Pri izradi ovakvih pripravaka, sastojke dodajemo i miješamo u točno propisanim omjerima i vremenskim razmacima na optimalnim temperaturama, kako bi se proizvod prirodno homogenizirao bez umjetnih dodataka, a da pri tom ne izgube pozitivna svojstva i aktivne tvari iz prirodnog sastava. Biramo podloge i aktivne sastojke isključivo prirodnog podrijetla, a odabir sastojaka takav da u svom prirodnom sastavu nosi visoko djelotvorne i zaštitne tvari, a ne sadrži štetne primjese.

Kako bi kozmetički pripravak bio što učinkovitiji aktivne sastojke dodajemo u potvrđeno učinkovitim koncentracijama te ih pažljivo balansiramo kako bi se u ciljanom djelovanju nadopunjavali i zajedno snažnije djelovali. Isključivo prirodne podloge bazirane na uljnim i vodenim ekstraktima jamče prodor aktivnih sastojaka u dublje slojeve kože.

Opširnije...

Djelatnost:

Prirodna kozmetika

Besplatno se prijavite na naš newsletter!

Obavještavat ćemo Vas redovito o najnovijim popustima i ponudama kako ne biste propustili priliku za uštedu i zaradu.